top of page

Sarah Linde

Van jongs af aan ben ik, mede dankzij de omgeving waarin ik ben opgegroeid, geïnspireerd en geboeid in de verbindingen tussen mens en dier, relatie van de mens tot zichzelf en de mensen onderling.

 

Deze relaties brengen allerlei belevingen, gewaarwordingen, gedachtes en gevoelens aan de oppervlakte waar wij mensen, en misschien dieren ook wel, over kunnen nadenken. We kunnen de gedachten en gevoelens in ons zelf laten ronddraaien, herkauwen en weer loslaten; een verzameling van beelden, kleuren, geuren, geluiden, herinneringen, associaties, gedachten en soms ‘een weten’ dat voor geen enkele rede vatbaar is. Sommige zaken zitten diep verankerd en zijn wellicht zelfs onuitwisbaar.

 

Ik vind het ronduit fascinerend zoals wij mensen functioneren met ons denken, voelen, doen en handelen. Het roept veel vragen op, die ik niet kan beantwoorden, maar wel kan aftasten door te tekenen.

 

De tekeningen zijn een vorm van werkelijkheid, die tevoorschijn komt tussen de directe fysieke ervaring en de beleving daarvan.

 

In mijn tekeningen maak ik graag gebruik van o.a. pastel, houtskool, potlood, Siberisch krijt en tekenpen.

Daarnaast maak ik gebruik van de grafische technieken etsen, droge naald etsen, lithografie, siligrafie (watervrij lithograferen), zeefdrukken en sporadisch fotografie.

 

Naast tekeningen en grafiek, maak ik ook digitale illustraties in opdracht.

Mijn tekeningen worden tentoongesteld, verkocht en verhuurd.

Dit gebeurt via galeries, musea , andere tentoonstellingsinitiatieven en via deze website.

  • In de menubalk onder het kopje Tekeningen & Grafiek vindt u diverse afbeeldingen van werk, dat te koop is.

  • In de menu balk onder het kopje Illustraties vindt u verschillende voorbeelden, die ik gemaakt heb voor diverse opdrachtgevers,

  • Verder biedt ik een bijzondere tekenservice voor in de brievenbus getiteld Wenstekening. 

 

Veel kijk plezier!

 

bottom of page